maanantai 22. huhtikuuta 2013

Heippa!


Ihan aluksi anteeksi kun en ole kerennyt kirjoittelemaan viime viikolla oli niin kiireistä töiden ja autokoulun parissa.


Odottaako kukaan muu minun lisäkseni innolla T-ara N4 ja 4minuten comebackeja ?=)
Siinä minun lempparini Gayoonin teaser whats your name ?=)  on kyllä myös tullut  Hyunan ja Sohyun teaser versiot jos jotakin kiinostaa nuo katsoa.

Toivotaan että kesällä tulee paljon comebackeja nyt mun tiedos on ainakin toi 2pm. Muista en sit tiedäkkään. Toivon että Big Bang tekis comebackin ennenku miun mieheni T.O.P lähtee armeijaan. Muita joiden tiedän lähtevän armeijaan tänä vuonna on Super Juniorin Yesung =( . Muista mulla ei oo oikeein tietoa ketkä lähtevät armeijaan , mutta varma jostain nettien kätköistä löytyy lista tai joku muu vastaava. Mietin aina että kun se on meille faneille tosi kova pala , kun ei nähdäkkään sitä lemppariamme  2 vuoteen comebackeissa yms. Niin kuinkahan rankka pala se on sitten bändin jäsenille. Otetaan nyt vaikka esimerkkinä Supe Juniori. Jokainen muistaa sen hetken kun Heechul ilmoitti yhtä äkkiä lähtevänsä armeijaan jokainen jäsen itki lavalla. Tai rakas leaderimme Leeteuk . Minua kun myös varmaan monen muunkin sydämmestä oikein ottaa kun näkee , rakkaittensa surevan. En kyllä halua edes kuvitella poikien surua kun itselläkin tekee tua aika niin pahaa .




Katsoin tässä yks päivä youtubessa noita kaikkia mv yms. huomasin että siellä on tosi paljon uusia k-pop bändejä joista en ole koskaan kuullutkaan. Aloin miettimään että onkohan se , että olet jostain kuuluisesta yhtiötstä niin bändit pärjäävät paremmin ja saavat enemmän faneja koska heitä mainostetaan aivan eri tavalla , kun taas pienemmän yhtiöitten bändejä. Tavallaan käy sääliksi kaikkia mahtavia bändejä joilla olisi muuten taitoa ja halua oppia uusia asioita mutta eivät yksinkertaisesti pärjää sitten tuolla julkkisten maailmassa.
Otetaan esim joitakin bändejä kuten Rania oli ennen 9 jäseninen , mihin on hävinnyt 5 Dolls ja tosi monta bändiä on kadonnut muutenkin ensimmäisen biisinsä tultua ulos. En voi edes kuvitella minkälaista julkkisten elämä koressa on . Se on varmaan hyvin rankkaa ja ankaraa verrattuna esim suomen tai amerikkalaisten julkkisten maailmaan. Toinen ilmiö jonka varmaan moni huomannut on tämä PSY ilmiö. Kaikki mun kaverit kuuntelee oppa gangman stylee ja gentel manii mut ihme ku kukaan ei pidä sitä mitenkää k-poppina. Mitä helkkaria se sit on jos ei k-poppii ? Sitä ennen kamut haukkunu ihan pokkana mun musiikkimaun ihan lyttyyn mut sit silti ite myös kuuntelee sitä. Ite tykkään PSY: stä älyttömästi , mutta mietin välillä että miten se teki tuon maailman valloituksensa toivottavasti muutki bändit saavat mainetta , että pääsisivät levittämään k-poppia lisää tänne Eurooppaan ja myös muualle maailmaan.


Sitten tuleeki tämä viikon soittolista nyt täs mun listalla on tällä kertaa näitä ei niin tunnettuja bändien biisejä =)

N-Train- One last cry
Aziatix- Slippin Away
Mr.Mr - Highway
Ladies Code- Bad Girl
Purplay- Love and Remember
KK- Pain
Grazyno -Musiche
Boom- let me play
BigStar- Hotboy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti